Untitled
10 jul 2015
week 108: 3 t/m 9 juli

Laura en ik hebben Bas op 3 juli naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Laura heeft lekker in de tuin gespeeld en met water gekliederd, want ook vandaag was het weer ruim 30 graden. We hebben gezellig met zijn viertjes in de tuin een boterham gegeten en na Laura’s middagdutje zijn Bas, Laura en ik naar de Jan Linders geweest. Jan Linders sponsort ieder jaar een goed doel en dit jaar is dat Kinderspel Houtenhoek, waar ik me sinds kort ook voor inzet. Er was gevraagd of we met een aantal kinderen naar de winkel wilden komen om een cheque in ontvangst te nemen. Er waren in totaal zo’n 10 kinderen en Bas hield heel lief Laura’s handje vast, totdat Laura het echt niet meer leuk vond en ze naar mij toe wilde.
Op 4 juli was het alweer zo’n warme dag. Bas en Laura hebben lekker geschommeld en onder de sproeier doorgerend. We hebben weer buiten gegeten en daarna heeft Laura fijn in bad gespeeld. Toen ik nog even bij Laura ging kijken toen ik naar bed ging, stond ze tussen de muur en haar bed in voorover gebogen op bed te slapen ;-).
We zijn op 5 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas, Laura en opa hebben de hertjes gevoerd en op de skelter rondgereden. We hebben samen geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Na Laura’s middagdutje zijn we een stuk gaan wandelen; Bas is op zijn fiets mee geweest en Laura zat op de driewieler. We zijn even in het bos geweest en daarna weer naar huis gewandeld, toen het erg hard begon te waaien. Het heeft heel even heel hard geregend en toen was het weer droog. De warmte is beneden gelukkig weer het huis uit, maar boven is het nog steeds erg warm.
Op 6 juli zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben in de tuin wat gedronken en oma heeft met Bas en Laura op de trampoline gesprongen en ze heeft Bas en Laura geduwd op de schommel.
Laura en ik hebben Bas op 7 juli naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. We hebben onderbroekjes voor Laura gekocht, want als Bas vakantie heeft, wil ik met haar beginnen met zindelijkheidstraining. Ze vraagt de laatste tijd regelmatig of ze op de wc of het potje mag. Ik zet haar er dan altijd op, maar dan doet ze niets; ze zit alleen wat rond te kijken en trots te lachen. ’s Middags zijn we bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura, Eline en Janne hebben fijn in het zwembad gespeeld. Laura heeft zich prima vermaakt in het zwembad! Ze kon als ze zat net met haar hoofd boven water blijven en ze ging regelmatig voorover liggen om “echt” te zwemmen.
Op 8 juli hebben we boodschappen gedaan. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
We zijn op 9 juli na het avondeten met zijn viertjes een stuk gaan fietsen.
Als Laura wakker wordt, zet ze regelmatig zelf haar muziekje aan en gaat dan weer lekker in bed liggen. Als ze niet meer wil slapen, gaat ze op haar hobbelpaard zitten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative